Interieuradvies

  • Krijg je het niet gezellig in je werkomgeving of thuis?

  • Mis je eenheid of sfeer?

  • Of simpelweg toe aan een restyling of een hele nieuwe look van je interieur?

Als je op één of meerdere vragen volmondig JA kan zeggen, is het tijd om kennis te maken!

Wie ben ik?

Ik ben Danet van der Maarel, bouwjaar 1971, wonend in Amersfoort met man en dochter. Tien jaar geleden gestart met mijn eigen interieuradvies bedrijf. Doe dit met heel veel plezier! Ik werk onder andere voor scholen in Amersfoort waar ik kantoren en teamkamers ontwerp en inricht. Maar ook voor zakelijke kantooromgevingen! Sinds kort werk ik samen met Margitte Schoof Makelaardij en doe daar de verkoopstyling. Mensen die hun huis in de verkoop zetten neem ik mee in de wereld van tips & trucs om zo een nog mooier resultaat te behalen als het gaat om foto's voor funda en de bezichtigingen. Dit levert alleen maar een win/win situatie op!

Werkwijze

Na een intakegesprek maak ik een offerte en het plan van aanpak. Soms werk ik met een moodboard om de sfeer van de nieuwe inrichting te visualiseren. Desgewenst kan ik dat uitbreiden met een 3D-tekening van de toekomstige ruimte.
Het kan zijn dat een klant na het ontvangen van het plan zelf aan de slag gaat. In de praktijk is het echter vaak zo dat ik alles organiseer. Van bestellen van producten tot budgetbewaking. En van zorgen voor de leveringen tot nazorg. De precieze invulling kan per klant verschillen.

Diverse vragen

De afgelopen tien jaar heb ik uiteenlopende interieuradviezen gegeven. Van een nieuwe deurmat tot het begeleiden van complete verbouwingen! Zakelijke klanten willen steeds vaker een totaalinrichting passend bij de huisstijl en het soort bedrijf. Ook is er meer aandacht voor de wensen van de medewerkers. Eén aanspreekpunt zorgt voor een gestructureerde aanpak. Materialen en de juiste kleuren worden op elkaar afgestemd om zo een perfect plaatje neer te zetten.

Samenwerkingen

Ik werk samen met een vaste groep professionals met ieder hun eigen specialisme.
Zoals:
Stoffeerders
Verlichtingsspecialisten
Schilders
Interieurbouwers
Experts op het gebied van cablemanagement
Ervaringsdeskundigen i.h.k.v. werkplekbegeleiding
Groenvoorziening